TURN KEY PROJECTEN

TURN KEY PROJECTEN

Als u op zoek bent naar een klassieke race/rally auto waarmee u de concurrenten ver achter u laat, voorzien van de meest hoogwaardige en krachtige motor, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Het gehele proces neemt natuurlijk heel wat tijd en energie in beslag, maar bij Classic Competition word de klant tijdens dit proces vaak uitgenodigd en geïnformeerd, waardoor er een goede samenwerking en perfect eindresultaat gegarandeerd is.
Het opbouwen, restaureren of modificeren van een auto neemt natuurlijk heel wat tijd en energie in beslag, daarom wordt de klant bij Classic Competition geregeld uitgenodigd en geïnformeerd, om onder het genot van een kop koffie het hele proces te bespreken, eventuele suggesties of wensen door te voeren, waardoor er een goede samenwerking en perfect eindresultaat gewaarborgd wordt.

  • Volledige restauratie van Historische race & rally auto’s.
  • Aanpassen van chassis/carrosserie ten behoeve van extra wielgeleidingselementen (denk hier aan: 4-link, 5-link, watts-link, panhard-stang en turrets).
  • Inlassen van verbreding sets en de bijbehorende binnenschermen origineel in staal uitgevoerd, het doorlassen van carrosserieën.