Motor & Toebehoren

Succes en overwinning begint natuurlijk met een sterke en betrouwbare motor. Classic Competition helpt u bij het maken van uw keuzes hierin en geeft daarnaast ook advies over wat de beste opties zijn; de uitkomst van jarenlange ervaring.

Onderstel & Aandrijflijn

Revisie en/of ombouw van versnellingsbakken, aandrijfassen en bijbehorende delen. Classic Competition is gespecialiseerd in en tevens agent van de ZF S5-18/3 versnellingsbakken.

Turn key projecten

Als u op zoek bent naar een klassieke race/rally auto waarmee u de concurrenten ver achter u laat, voorzien van de meest hoogwaardige en krachtige motor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het opbouwen, restaureren of modificeren van een auto neemt neemt vanzelfsprekend heel wat tijd en energie in beslag, maar bij Classic Competition wordt de klant tijdens dit proces vaak uitgenodigd en geïnformeerd, om onder het genot van een kop koffie het hele proces te bespreken en eventuele suggesties of wensen door te voeren. Hierdoor wordt er een goede samenwerking en perfect eind resultaat gegarandeerd.

  • Volledige restauratie van Historische race & rally auto’s.
  • Aanpassen van chassis/carrosserie ten behoeve van extra wielgeleidingselementen (denk aan 4 link, 5 link, watts-link, panhard-stang en turrets).
  • Inlassen van verbreding sets en de bijbehorende binnenschermen origineel in staal uitgevoerd.
  • Het doorlassen van carrosserieën.


Onderdelen verkoop & advies

Ook kunt u bij Classic Competition terecht met vragen omtrent en levering van bijzondere “hard to get” onderdelen en aanpassingen voor uw race of rally auto.